VIPP

Om Vipp

Industriell design siden 1939

Vipp ble født ut av et behov for funksjonelle verktøyer på det profesjonelle markedet. Akkurat som Holger Nielsen, som skapte bøtter for danske klinikker, anser vi oss selv som verktøybyggere, og måler kvaliteten av verktøyene våre etter evnen deres til å skape bedre hverdagsopplevelser på langt sikt.

I dag er Vipp et tredjegenerasjons familieeid selskap som drives av Holgers datter, Jette Egelund, og hennes to barn, Kasper og Sofie, sammen med 45 ansatte. Hjembasen vår er Islands Brygge i København, hvorfra vi sakte men sikkert øker sortimentet vårt, som inkluderer kategoriene kjøkken, baderom, møbler, belysning, tilbehør og prefabrikerte hjem.

Enten vi produserer en sugekrok eller en bolig, er vår ambisjon alltid å bringe funksjonelle prinsipper fra det profesjonelle markedet inn i det private hjem med genuine, industrielle designobjekter.

Selv om Vipp aldri slo gjennom utenfor Danmarks grenser under Holger Nielsens levetid, strekker Vipp seg i dag på tvers av grensene til 30 land, og har et andre hjem i utstillingsrommet vårt i New York.

‘Ambisjonen vår er å fylle verden med færre, men bedre produkter, og å prioritere utholdenhet over falmende trender.’

Les mer om VIPP her

Leave a Reply