Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

Vi har gleden av å presentere våre samarbeidspartnere her.

 

Lomundal Bygg

Unngå uventede problemer i ettertid når du pusser opp badet ditt. Være kompetente prosjektledere tar seg av hele prosessen fra start til ferdigstillelse, slik at du ender opp med baderommet du alltid har drømt om. Vi tilbyr fastpristilbud på ditt prosjekt med avtalt leveringstid.

Vi stiller med fagpersonell med alle nødvendige godkjenninger, og leverer sluttdokumentasjon på utført arbeid. Lomundal Bygg tilbyr fem års garanti på alle leveranser.

Å totalrenovere et baderom krever bred kompetanse innen flere fagfelt, og vi har derfor bevisst satset på en solid tverrfaglig stab med lang erfaring. Dette hever kvaliteten på alle være prosjekter, gir kunden trygghet rundt produktet og dermed en bedre opplevelse. Hos Lomundal Bygg kan du være trygg på at du benytter en aktør med alle nødvendige sertifikater og godkjenninger, og at du vil få en høy kvalitet på leveransen.

Adresse: Slemdalsveien 70, 0370 Oslo
Telefon: 22 71 88 00
Mail: post@lomundalbygg.no

 

Nettsiden til Lomundal Bygg finner du her


Dinas Bygg og Sanitær AS

Dinas Bygg og Sanitær er en totalleverandør av bad. De har alle nødvendige håndverkere, og følger opp tett gjennom hele prosessen. Kvalitet og service er deres varemerke og de leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt tid og pris. Du finner Dinas på Vøyenenga, men de påtar seg selvfølgelig oppdrag i Oslo Vest, Bærum og Asker.

Adresse: Skuiveien 40, 1339 Vøyenga
Telefon: 67 17 03 66
Mail: butikk@dinas.no

 

Nettsiden til Dinas finner du her


Brødrene Skog AS

 

Brødrene Skog er totalleverandør for bad, nybygg og tilbygg. De er lokalisert i Asker og strekker seg fra området Kongsberg til Oslo. Deres kompetente medarbeidere har solid erfaring fra utallige byggeprosjekter innen bad, nybygg og tilbygg. De tilbyr totalpakker innenfor bad, tilbygg og nybygg hvor de fullfører byggeprosessen fra design til det ferdigstilte prosjektet. De tar seg av alt slik at dine boligdrømmer går i oppfyllelse.

Godkjenninger

Brødrene Skog er en godkjent våtromsbedrift som kan gjennomføre en trygg rehabilitering av baderom, våtrom og kjøkken. De har allerede hjulpet mange kunder i Asker, Bærum, Sandvika og Drammen. De har også DSB-sertifikat. DSBs mål er en pålitelig strømforsyning og at verken elektriske anlegg eller produkter medfører noen fare for liv, helse og materielle verdier.

Adresse: Nesbruveien 75, 1394 Nesbru
Telefon: 909 97 090
Mail: jakob@brodreneskog.no

 

Nettsiden til Brødrene Skog finner du her