Vipp til badet

Bærum VVS Senter har alltid et bredt utvalg av pedalbøtter og baderomstilbehør på lager, det gjelder også de populære produktene fra Vipp. Er det et spesielt Vipp-produkt du er på jakt etter, men som du ikke finner utstilt hos oss, kan vi selvsagt bestille til deg.

Vipp har en lang historie, og lever fortsatt i beste velgående med en stadig større kolleksjon. Fra den første pedalbøtten dansken Holger Nielsen i 1939 laget til sin kone Marie som var frisør, til dagens bøtter har de hele tiden vært 100% tro til sitt design og utgangspunkt.

Selv når de har utvidet sin kolleksjon til å gjelde kjøkken- og baderomsmøbler er utgangspunktet alltid det samme: hvis vi skulle lage et baderomsmøbel som passet til din Vipp pedalbøtte, hvordan ville det da sett ut? Dette gjør at uansett om du kjøper en hylle, en skittentøyskurv eller en nal, kan du se at det er Vipp! 

Det er tydelig stolthet knyttet til utgangspunktet. De kaller det sitt VIPP design DNA. "Godt design går aldrig af mode" pleide Holger å si, og tiden skulle vise at han fikk rett - det er kun små forbedringer som er gjort siden bøtten så dagens lys i 1939.

Vipp vokser i omfang uten like. Da Holger uventet døde i 1992, var Vipps skjebne veldig usikker. Hans datter Jette Egelund bestemte seg imidlertid for å ta over den lille fabrikken som fortsatt lå i foreldrenes have, og forlot jobben hun hadde i København. I dag er Vipp blitt en tredje- generasjons virksomhet med stor suksess.

Selv om pedalbøtten altså har fått en stor familie, er det fortsatt bøtten som er "stjernen". Nå har den blitt så berømt at den har fått plass på MoMa (museum of modern art) i New York. Den har også blitt et samlerobjekt - enkelte må ha alle farger! Det er pedalbøtter som går i arv, og bøttene blir alltid med på flyttelasset selv ved bytte av bolig. Slik blir det når kvalitet og design kommer i første rekke - det er en grunn til at de holder seg generasjon etter generasjon. 

Se mer på Vipp sine websider ›

VIPP familien begynner å bli stor.
VIPP baderomsmøbel
VIPP pedalbøtter finnes i mange farger.