Kvalitetsprodukter til baderommet

Aldri har utvalget av lekre produkter til badet være større. Hos VB er alle produktene fra kjente kvalitetsleverandører. 

Baderomsmøbler

Gode baderomsmøbler kan du leve med i mange år. Kvalitet og design spiller en rolle både for brukervennlighet og levetid. Utvalget er stort både med hensyn til størrelse, farger, materiale og oppbevaring.

Sørg for å ha nok oppbevaringsplass og tenk nøye gjennom plasseringen av baderomsmøblene. Vi har et rikt utvalg av baderomsmøbler hos oss og har du spørsmål - kom gjerne innom for gode råd. 

 

Dusj og dusjsett

For mange er dusjen husets oase. Der du kan være bare deg selv. Vi har fagfolk som monterer de gode løsningene som beriker opplevelsen. Det smarte med å bruke skikkelige fagfolk er at du får grundig veiledning og gode råd på kjøpet, i tillegg til at alt blir montert riktig og tilfredsstiller de kravene som er satt av offentlige myndigheter.

Med riktig dusjsett får du den dusjopplevelsen du søker etter. VB sine kjente merkevarer og faglig montering gir deg løsninger som varer i svært mange år. Vi anbefaler produkter som forener kvalitet, design, miljøhensyn og lavere energikostnader.

 

Servantbatterier 

Gjennomgående kvalitet og utsøkt design vil du ha glede av lenge. Vi gir deg de beste merkevarene og sørger for den profesjonelle monteringen. Varme & Bad sitt slagord er "Vanntett kvalitet". Det forplikter og betyr blant annet at vi i VB alltid velger leverandører fra øverste hylle.

Hos oss finner du derfor servantbatterier fra blant annet FM Mattsson, Tapwell, Damixa, Gustavsberg, Oras og HansGrohe.

 

Toaletter

Her må vi være litt personlige. Toalettet er nemlig ikke et hvilket som helst produkt. Velg det med omhu og la våre fagfolk sørge for monteringen - også her. Du har mange modeller å velge mellom. Kom gjerne innom for gode råd og veiledning. 

 

Dusjtoaletter

Vår leverandør Geberit har mer enn 35 års erfaring med toaletter som rengjør deg med vann. Tanken er kanskje ny for oss nordmenn, men egentlig ganske logisk. Alt annet rengjør vi jo med vann, men vår sarteste kroppsdel der bruker vi tørt papir.  Servanter Vasken er ikke hva den engang var. Og godt er det.

I dag har du utrolig mange modeller, materialer og design å velge mellom. La våre fagfolk hjelpe deg å finne løsningen som passer best for deg.