Dansani baderomsmøbler

Nå har vi i Bærum VVS Senter blitt en forhandler av Dansani Zaro og Inzo som er baderomsmøbler bygget etter et modulært system. Baderomsskap, servanter, speil og lys passer sammen og du kan bygge løsningen som passer deg best. Dansani produserer lekre baderomsmøbler i alle tenkelige størrelser og farger. Her viser vi deg noen eksempler. Kom innom oss og se utstillinger i butikken om du er nysgjerrig. 

 

Baderomsmøbler og servantløsninger 

Canto servantens rette linjer passer til frontene på servantskapet og inviterer til en nesten zen-aktig stemning på badet. Den minimalistiske stilen understrekes av den avlange Stratos-lampen over speilet. Høyskapet med speildør gjemmer alt av toalettsaker og håndklær, så du kan nyte din alenetid i enkle rammer og stilrene (Teksten er bearbeidet fra www.dansani.no).

Skapløsninger på badet

En dør. To dører. En dør og to skuffer. 80 cm eller 160 cm i høyden. 35 cm eller 50 cm i bredden. Med Dansanis store utvalg av fleksible sideskap er det enkelt å legge til oppbevaringsplass – og et personlig preg til baderommet. Skittentøykurver, flettekurver og oppbevaringsbokser i stabilt materiale, kan tas helt ut og flyttes rundt. Du kan velge innebygget lys som gir godt overblikk og et eksklusivt uttrykk! (Teksten er noe bearbeidet og hentet fra www.dansani.no).

Dansani Canto servant
Dansani Inzo