Copenhagen Bath baderomsmøbler

Med Copenhagen Bath får du dansk design på sitt beste for ditt baderom. Det inkluderer møbler, krakker, speil, servanter, badekar og annet tilbehør til baderommet. Bærum VVS er Copenhagen Bath sin hovedforhandler på Østlandet og stiller med god erfaring og kunnskap om deres varesortiment. Kom innom oss og se utstillinger i butikken om du er nysgjerrig. 

 

Badekar på moten igjen 

Badekar blir mer og mer moderne igjen. I dag er det ikke bare en bruksgjenstand men mye mere brukskunst som skal signalisere stil, kvalitet og velvære.  Designbadekar fra Copenhagen Batch i massiv kompositt og med matte flater gir en spa "feeling" hjemme hos deg selv.  

Baderomsprodukter i Acovi-kompositt 

Copenhagen Bath har spesialisert seg i baderomsprodukter i kompositt. Det spesielle ved Copenhagen Baths registrerte varemerke Acovi-kompositt er at den er solid og ikke inneholder stein og derfor kan tåle rengjøringsmidler som bl.a. avkalkingsmiddel i motsetning til kompositt, som inneholder stein.

Med Stone Sealer fra Copenhagen Bath vedlikeholder du din lekre vask eller møbel i Acovi. Stone Sealer metter overflaten og impregnerer åpne porer.

Spesialtilpasset ditt baderom 

Hos Copenhagen Bath er det mulig å få produsert noen av produktene på mål tilpasset ditt baderom. Det er i utgangspunktet ikke dyrere å få spesialdesignende produkter, så lenge det kan produseres med leverandørens eksisterende produksjonsutstyr.

Baderomsmøbler i børstet eik 

En siste nyhet fra Copenhagen Bath er at du kan nå få levert deres baderomsmøbler i børstet eik.

 

Copenhagen Bath Hornbæk
Copenhagen Bath Servant